Sociální sítě
Nahoru

Jachta Milano od prémiových Tankoa Yachts má na palubě i kino

Italská společnost Tankoa Yachts přináší milovníkům moře nový důvod, proč vyplout na otevřené vody. Jejich nejnovější klenot, 70 metrů dlouhá luxusní jachta Milano, vzdává hold svému italskému jménu – městu Milano. Díky spolupráci s designovým studiem Nauta Design se této lodi dostalo elegantního a nadčasového vzhledu, který je zárukou nejen luxusu, ale i pohodlí.

Spolupracujeme s Nauta Design, a to je pro nás opravdu uspokojivé. Vzájemně se respektujeme a náš vztah je hluboký a přátelský již tři desetiletí,“ říká s nadšením Vincenzo Poerio, CEO Tankoa Yachts.

Design jachty Milano je v souladu s jejím přirozeným prostředím. Přímé a elegantní linie lodi vytvářejí iluzi, jako by byla přirozeným prodloužením moře a horizontu.

Jachta Milano se pyšní interiérem, který je vyveden v neutrálních a přívětivých tónech, dodávajícímu celkovému designu jachty příjemnou a vítající atmosféru. Značná pozornost je věnována detailům, což je vidět na každém kroku.

Na palubě se nachází i několik unikátních prvků, jako je plážový klub s posilovnou a saunami, které nabízejí relaxaci s výhledem na moře. K dispozici jsou také skládací platformy trupu, které se otevírají přímo na hladinu moře, což umožňuje hostům snadný přístup k vodě.

Majitel jachty se může těšit na nevídaný luxus. Jeho paluba nabízí obrovskou ložnici, přístup k bazénu a heliport, které umožňují diskrétní příchod a odchod, a to vše doplněné o šatnu, oddělené koupelny a pracovnu. Hosté jsou ubytováni na dolní palubě, kde se nachází čtyři luxusně vybavené kabiny.

Společenské prostory jako velký bazén, jídelní prostor a hlavní salón, spolu s VIP apartmá, jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a snadnou obsluhu hostů, zatímco posádka má své prostory na stejné úrovni, což zjednodušuje jejich práci a zlepšuje služby na palubě.

Milano Yacht od Tankoa Yachts tedy představuje spojení špičkového designu, luxusu a funkčnosti, což ji činí jednou z nejvyhledávanějších jachet na trhu. S jejím dieselovým pohonem se může pochlubit maximální rychlostí 16,5 uzlů a je napájena palivovými články, které poskytují výkon až 200 kW.

Více z rubriky Jachty