Sociální sítě
Nahoru

DS PENSKE představuje nový „kabát“ své formule pro E-Prix v Monaku

Světový šampionát ABB FIA Formula E se jako obvykle zastaví v Monaku. A pro tento sedmý ročník slavného závodu se společnosti DS Automobiles a PENSKE AUTOSPORT rozhodly oslavit prestiž a půvab proslulého knížectví.

Francouzský prémiový výrobce a jeho americký partner proto při této příležitosti přišli s unikátním lakováním. V odstínu černé barvy, která je symbolem značky DS Automobiles, se zlatým zvýrazněním loga, vzdává „Grand Gala“ DS E-TENSE FE23 hold stylovým večerním šatům, které jsou synonymem pro společenské akce v okolí Monaka, a oslavuje tak nejslavnější automobilový závod ze všech.

DS E-TENSE FE23 vyvinutý společností DS Performance byl mimořádně rychlý ve dvou kvalifikačních jízdách na italském okruhu Misano minulý víkend 13.-14. dubna a verze „Grand Gala“ je připravena zazářit také v ulicích Monaka.

Za volantem bude sedět dvojnásobný šampion Formule E (a vítěz Monaco E-Prix 2019) Jean-Eric Vergne a jeho týmový kolega Stoffel Vandoorne: šampion Formule E z roku 2022 a vítěz Monaco E-Prix ve stejném roce.

Řidiči budou mít také kombinézy a přilby, které ladí s úchvatnými barvami vozu DS E-TENSE FE23 „Grand Gala“. Pro pohyb po knížectví budou mít po celý víkend k dispozici také výjimečný silniční vůz DS 7 E-TENSE 4×4 360 ve stejném „Grand Gala“ dress kódu. Na oslavu tohoto jedinečného zbarvení bude vytvořen plakát „Automobilist“, který bude přístupný veřejnosti po celý víkend závodu.

Více z rubriky Speciály