Sociální sítě
Nahoru

Hutch Hutchison: hodiny na displeji nového Vertu plánují i schůzky

Nové Vertu Ti bylo oficiálně představené na tuzemském trhu už před dvěma týdny a od té doby se v butiku v Pařížské ulice doslova netrhnou dveře. Ne, že by předtím měl tento nádherný prostor o zákazníky nouzi, takto propracovanou novinku však nikdo nečekal. Jakto? Nový telefon, postavený na operačním systému Android, je navíc cenově velmi dostupný! Cenovka 230 000 Kč byla v případě luxusního britského výrobce vždy spíše vstupní, neboť telefony ze zlata, platiny nebo dokonce poseté diamanty vycházely daleko dráž. Čím ale telefon úspěšných zaujme hodináře? Na to jsme se měli možnost zeptat šéfa vývoje Hutche Hutchisona, který je za vlastnosti, využité materiály a software telefonů Vertu zodpovědný.  V první řadě nejde ignorovat skutečnost, že celý telefon je dílem jednoho zručného muže. Stvrzením pravosti a dobře odvedené práce je pak jeho podpis v zadní části telefonu. Stejně jako jste zvyklí u vysoké hodinařiny, že na komplikovaných strojcích pracuje celé týdny jediný hodinář shrbený nad hodinářským stolem, tak přesně tak vznikají naše telefony,“ nechává se hrdě slyšet Hutch, zatímco dřímá telefon ve svých rukou a poukazuje na jednotlivé perfektně vyvedené detaily. „Určitě vás také potěší naše hodiny. Nebojte. Myslím jen ty na displeji… Moc dlouho jsme přemýšleli nad tím, jak je ozvláštnit a myslím, že se nám to nakonec podařilo.“ Displej pod safírovým sklíčkem totiž nese tradiční analogové hodiny, kolem jejich minutové stupnice se však linou jemně modré linie. K čemu slouží? „Každá výseč znamená, že mám něco na danou dobu naplánované ve svém diáři. Vždy tak po obvodu uvidíte, kolik máte mezi schůzkami času a pouhým dotykem se rovnou do diáře přesunete. Organizace je tak abnormálně snadná, co říkáte?“ Nezbývá než souhlasit a doporučit. Telefon s funkcí rozpoznání majitele opravdu dokáže ulehčit organizaci času.

Je to také skvělý společník na cesty. Kromě našich tradičních služeb, které samozřejmě nabízí všechny naše telefony, vás potěší malinkatý detail. Do číselníku displejových hodin lze jednoduše kromě data integrovat také digitální signalizaci času v druhé časové zóně.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.