Sociální sítě
Nahoru

K barevnému babímu létu patří přepychové sako

Babí léto je tady a čas trendy topíků pomalu končí, protože začíná být chladno. Ale nastává něco lepšího, čas sak a blejzrů! Sáčka na každé dámě působí elegantně, luxusně a zatraceně sexy. A co víc, dají se sladit prakticky s čímkoliv. Těšíte se? Saka nejsou jen součástí business looku, skvěle se hodí i k volnočasovým a semi-formal outfitům. Jejich období nastává právě teď v babím létě, kdy je můžete sladit s letním šatníkem a připravit se na příchod podzimu. Podívejte se, co máte ve skříni, případně se vydejte omrknout skříně výkladní. Čas přepychových sáček je tady. sako-sheegoKlasické černé, případně šedé sako má doma každý. A právě proto je ideálním adeptem na doladění dojmu s trendy minišortkami, džíny, ale i letními šaty či plátěnými kalhotami. Nebojte se výrazných barev, černé sako sedí i ke kytičkovaným kraťasům, či barevnému pásku. Ležérně s ním můžete překrýt jak lehkou košili, tak své oblíbené letní topy. Trend puntíčků, proužků, geometrie a atypických tvarů, které kralovaly molům jak na podzimních Fashion Weeks pro jaro/léto 2017, tak na jarních pro období podzim/zima 2017. Pokud máte odvahu, vsaďte na pestrobarevná saka, nebo zvolte sako ozvláštněné malým vzorem, třeba květinou. girl-2281950_1920K doladění celého ležérního outfitu skvěle pomohou šperky! K doladění barevného outfitu skvěle postačí šperky ve stříbrném odstínu nebo bílé zlato se zdobením, žluté v tomto případě působí příliš lacině. Náhrdelníky určitě volte trendy dlouhé, které prodlužují siluetu a dodávají na eleganci. K jednobarevným sáčkům patří pořádná brož, uvidíte, jak ji všichni budou obdivovat!Pokud vyrážíte s přáteli na akci, k sáčku zvolte baleríny nebo pohodlné střevíčky. Na zaměstnání a na schůzky určitě vyrazte v lodičkách či na sexy jehlách, výsledek bude dokonalý. Nezapomeňte věnovat svým nožkám dostatečnou péči, po létě si zaslouží pořádnou péči a hydrataci, aby ve střevíčkách vynikly. desigual sakoPodzim nemusí být smutný, nudný a šedivý. Zařaďte do svého šatníku sáčka, barvy a svěží vítr a budete toto období milovat.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.