Sociální sítě
Nahoru

Perly nejen na krku – osvěžující novinky Remington

Krásný perlový náhrdelník jistě udělá radost každé dámě. Jen málokdo však tuší, že perly mají i jiné, než pouze okrasné využití. Krásným příkladem jsou produkty společnosti Remington, která uvádí na trh novinky v oblasti péče o vlasy, a to převážně kulmy a fén. Právě ty využívají materiál z kousků perel! A to nikoli pro okrasu, ale z praktických důvodů.

Netradičním řešením jsou kulmy z řady Pearl – Remington CI95,CI9522 a CI9532 . Nejen že nabízí zcela netradiční přístup k péči o vlasy, ale také použití nových materiálů a postupů. Zdokonalený keramický povrch Ultimate obsahující materiál z pravých z pravých perel zajistí krásné a vláčné vlny. Keramický povrch je nejen díky perlám osmkrát hladší, ale navíc také pětkrát trvalejší. Kónický tvar kulmy umožňuje efektivní a velice jednoduché vytváření přirozených loken. Povrch Ultimate navíc chrání vlasy a ty jsou méně zatěžovány. 

Dalším příkladem využití materiálu z perel je fén Remington AC5011. Ten opět využívá materiálu z perel pro lepší tepelnou distribuci, menší zátěž vlasů a větší produkci iontů. Navíc disponuje profesionálním motorem, který je nejen tišší a výkonnější, ale nabízí také záruku pět let. Jeho použití umožňuje využít tzv. studenou vlnu pro styling, kdy proudící vzduch je skutečně studený a nikoli vlažný. Remington AC5011nabízí tři teploty a dvě rychlost vzduchu. V balení naleznete jak difuzér, tak koncentrátor. Majitelka ocení také odnímatelnou zadní mřížku pro jednoduché čištění fénu. K dalším praktickým výhodám patří 3m napájecí kabel, očko pro zavěšení nebo pětiletá záruka. Výkon 2200W.Více informací o novinkách je na cz.remington-europe.com

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.