Sociální sítě
Nahoru

Vychutnejte si luxusní kávu

Řada z vás si ráno ani běžný pracovní den nedovede představit bez šálku lahodné kávy. Dávno pryč jsou ale doby, kdy si lidé vystačili s instantní kávou. Kvalitní espresso či cappuccino si můžete dopřát i v pohodlí domova. Když na něj máte zrovna chuť nebo přivítáte nečekanou návštěvu. Dobře připravenou kávou nepohrdne zkrátka nikdo. Špičkový automat Delonghi na přípravu kávy uspokojí i toho nejnáročnějšího milovníka kávy. Přístroj vyniká precizním zpracováním  a dynamickým designem, který se stane klenotem každé kuchyně.

Euronics_Espresso DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.75 MS_45 990 KcPřístroj Espresso DeLonghi PrimaDonna Elite, dostupný v síti Euronics za 45 990 Kč, je schopen připravit takřka jakoukoliv kávu, ale i cappuccino – systém umí smíchat páru, vzduch a mléko, a vytvořit bohatou hustou krémovou pěnu. Lze si vybrat z velké, střední nebo malé kávy. Stejně tak je možná volba aroma (silné až extra jemné) a také nechybí volba teploty – můžete mít kávu horkou, středně teplou, nebo vlažnou. Zásobník je připraven pro zrnkovou ale i mletou kávu. Spařovací jednotka má nastavitelnou kapacitu, díky které můžete snadno připravit až 2 šálky najednou. Tichý mlýnek zvládá namlít 13 různých zrnitostí kávy. Výhodou je také možnost předpaření a nastavení poměru kávy a vody. Po skončení přípravy kávy se automat sám vyčistí a odvápní. Samozřejmou součástí je i vodní filtr. Proces přípravy kávy nebyl ještě nikdy tak rychlý a snadný.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.