Sociální sítě
Nahoru

Posuňte regeneraci pleti na zcela novou úroveň

Podzimní a zimní měsíce bývají tradičně zasvěceny různým dermo-estetickým procedurám. Chemické peelingy, mikrodermabraze, laser či pulzní světlo obvykle přinášejí skvělé výsledky, často však způsobují dočasné zčervenání pleti, podlitiny, mikroléze i dehydrataci. Aby byla rekonvalescence pokožky pokud možno co nejkratší a nejpříjemnější, přináší značka profesionální  kosmetiky Sothys Paris jedinečné novinky na poli regenerační péče.   web_SOTHYS-PHOTO 10-38677_100613

Unikátní modrá řada speciálně určená pro pleť dočasně oslabenou jakoukoliv dermo-estetickou procedurou obsahuje čtyři inovativní produkty, mezi nimiž nechybějí regenerační ampule, ampule pro eliminaci zčervenání, reparační balzám a regenerační sérum. Společným cílem této účinné čtveřice je pomoci dočasně oslabené pleti obnovit přirozenou rovnováhu a zajistit jí trvalý komfort i zklidnění. To vše v rekordně krátkém čase.

web_MONT-COSME-BLEU-SELECTION-SELECTION-02_FOND_DOC_PUBLIQUE

Novinky od Sothys Paris vynikají kromě inovativních aktivních látek a vysoké snášenlivosti také velice příjemnými texturami, jejichž receptury navrhli specialisté v profesionální kosmetice. Samozřejmostí regenerační péče určené pro tělo i obličej je absence parfemace a barviv. Více o nové řadě, jejíž účinnost ověřily dermatologické testy, se dozvíte na: sothys.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.