Sociální sítě
Nahoru

Fashion zahrádka Na Příkopech

Nově otevřená restaurace Pelikán na pulsujících Příkopech vnáší do tohoto místa oázu klidu s přidanou fashion hodnotou. Jiná zahrádka v centru Prahy taková není.

Nábytek ze showroom Stopka je pohodlný a na první pohled elegantní. Květiny všude vnáší do rušného místa jedinečnost, kterou následuje vytříbená gastronomická nabídka často v hudebním doprovodu. Ano na pár metrech se odehrává skloubení lifestyle segmentu v několika rovinách.

Šéfkuchař Olda Holec na zahrádkové menu připravil novinky. Co třeba krevety Thajska a Argentiny nebo mix tapasu, který nikdy neomrzí. Samozřejmostí jsou burgery a sandviče. „Jsme rádi, že jsme se stali místem, kde se odehrávají obchodní setkání i odpočinek dam mezi nákupy. Vše s elegancí a nezaměnitelnou atmosférou. Výhodou naší zahrádky je bezpochyby i konzumace rozlévaného vína, které svou kvalitou převyšuje podniky široko daleko. Nenabízíme nic, co by neodpovídalo našim standardům. Sklenička na posilněnou mezi běháním po nákupech, dokáže zážitek zpříjemnit. Nemluvě o strategickém místě, kam nikdo nemá daleko. Hudební doprovod nám zajišťují vyhlášení DJ a hudebníci. Chceme našim hostům zajistit zážitek po všech rovinách,“ dodává manažer restaurace Pelikán Jan Curylo.

Více z rubriky Gastro