Sociální sítě
Nahoru

Low Key: Nová kolekce kabelek Louis Vuitton

Louis Vuitton uvádí novou kolekci kabelek Low Key, která zaujme elegantním a sofistikovaným designem. V úvodu se představují dva modely, které vynikají minimalistickým přístupem a nadčasovým stylem Louis Vuitton.

Model Low Key Hobo má velkorysý tvar a poddajnou konstrukci. K dispozici je v černé, koňakové a světle šedé zrnité kůži, která je hebká na dotek a zároveň příjemně texturovaná. Součástí nastavitelného popruhu, který umožňuje nošení v ruce, přes rameno i přes tělo, je ikonický zámek. Uvnitř kabelky se nachází praktická taštička v Monogramu.

Taška přes rameno Shoulder Bag je měkká, ale zároveň i strukturovaná. Její příjemnou siluetu podtrhuje oblý popruh s přezkou, který lze nastavit pro nošení v ruce nebo přes rameno. Taška s vnitřní kapsou na zip a ikonickým zámkem připevněným k centrálnímu uzavíracímu popruhu, nabízí bezpečnost spolu se snadnou rozpoznatelnými detaily.

Zásadním prvkem obou tašek je zámek, který odkazuje na historickou tradici módního domu Louis Vuitton jako výrobce kufrů. V 80. letech 19. století sloužil k zajištění příručních zavazadel a koženého zboží. Původ iniciál LV v kruhu se datuje do 70. let minulého století. Tímto způsobem kolekce Low Key vyzdvihuje historický odkaz zámku i jeho trvalou estetickou hodnotu.

Oba modely jsou vyrobené z luxusní jemně zrnité teletiny, která je smyslná na dotek a také dostatečně odolná v průběhu používání. Tyto nápadné a praktické tašky v sobě spojují eleganci s pohodlím a stanou se nepostradatelnými společníky pro každodenní nošení. Představují nadčasové kouzlo značky Louis Vuitton v nové, trendy podobě.

Více z rubriky Módní doplňky