Sociální sítě
Nahoru

S.A.R. Rescue-Timer Edition 1994: Výroční skvost od Mühle Glashütte

Rodinná manufaktura Mühle Glashütte v roce 2024 slaví třicáté výročí výroby náramkových hodinek speciální edicí S.A.R. Rescue-Timer Edition 1994. Tento model, symbol robustnosti a spolehlivosti, mimochodem využíváaný záchranáři na Severním a Baltickém moři, představuje vrchol hodinářského umění a inovací značky.

S pouzdrem z nerezové oceli s černým PVD povlakem a modrou kaučukovou lunetou, nabídnou hodinky výrazný design a neskutečnou osobitost. Antireflexní safírové sklíčko o výšce 4 mm je odolné proti škrábancům a pomáhá garantovat vodotěsnost do 100 barů – zajišťuje tak, že hodinky vydrží i ty nejnáročnější podmínky.

Celý počin pohání precizní strojek Sellita SW200-1 s patentovanou mikroregulací, která zaručuje maximální odchylku pouze 0 až +8 sekund za den. Tato speciální edice, vydaná v počtu pouze 155 kusů na počest 155leté historie rodinné firmy, zdůrazňuje exkluzivitu a výjimečnost každého kousku.

S.A.R. Rescue-Timer Edition 1994 jsou nejen majstrštykem značky, ale hlavně poctou dědictví a hodinářské tradice Mühle Glashütte. Nabízející unikátní spojení historie a moderních technologií předurčené pro opravdové sběratele. O hodinkách jako první informoval fanouškovský web ChronoBlog.cz a nabídne je exkluzivně ateliér Chronoshop.

Více z rubriky Pánské hodinky