Sociální sítě
Nahoru

Hotel v Beverly Hills, v němž se nahrávala Pretty Woman, využívá holografický personál

V hotelu Beverly Wilshire, kde se odehrávaly klíčové scény romantického hitu Pretty Woman z 90. let, přichází technologická revoluce. Představte si, že byste mohli mluvit s personálem hotelu tak, jak to známe z vědeckofantastických filmů – prostřednictvím hologramů.

Právě to umožňuje zařízení nazvané ‚The M‘, vyvinuté společností Proto z Los Angeles, které umožňuje personálu hotelu objevit se v holografické podobě přímo ve vašem apartmá.

Tato novinka, která transformuje způsob, jakým hotel komunikuje s hosty, zahrnuje 21,5palcový displej pro interakci v reálném čase. Generální ředitel Reed Kandalaft hrdě popisuje, jak The M umožňuje týmu nejen ukazovat, ale i cítit emoce za každou interakcí, což přináší zcela nový rozměr osobního servisu.

Serge Sturbois, ředitel zákaznických zkušeností, zdůrazňuje flexibilitu této technologie, která poskytuje hostům možnost volby mezi osobním setkáním, chatem, textovými zprávami, telefonním hovorem a nyní i holografickým spojením.

V Beverly Wilshire tak vstupuje do éry, kde staromódní hotelové telefony definitivně ustupují inovacím, které hotel staví na špičku hotelového průmyslu. Jak sám pan Kandalaft zdůrazňuje, právě tyto nejnovější technologie, zážitky a design jsou důvodem, proč si hosté hotel vybírají pro své pobyty.

Více z rubriky Hotely