Sociální sítě
Nahoru

Robert De Niro otevřel první NOBU ve Střední Evropě

Už se blíží… Tedy alespoň k českým hranicím. Vyhlášený NOBU Restaurant večer otevřel za účasti 300 prominentů a zástupce iLuxus.cz v hotelu Kempinski Corvinus v Budapešti.

Konečně tak nemusíme až do Londýna či Milána (nemluvě o Miami, Hongkongu či Dubaji), abychom ochutnali signature pokrmy typu žluté sashimi s jalapeňo papričkami, tuňákový sashimi salát s dresinkem Matsuhisa nebo vyhlášený Black Cod v Miso omáčce. Přesto závidíme Maďarům…

U ceremoniálu byl nejen zakladatel řetězce Nobu Matsuhisa, ale také například herci Robert De Niro a Jeremy Irons, jakož i samozřejmě majitel restaurace Andy Vajna a investor Meir Teiper. Podávalo se Hokusetsu saké, šampaňské a Nobu signature koktejly.

První středoevropský NOBU má 80 míst včetně privátního salonku a sushi baru. Řidiči v taxi stačí říct adresu: Erzsébet 7-8, Budapešť. A v pětihvězdičkovém Corvinu můžete i přespat. Mají tam 335 pokojů a 31 apartmá.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.