Sociální sítě
Nahoru

Axxos Hotels & Resorts rozšiřuje své akvizice i v roce 2015

Společnost AXXOS hotel&spa management s.r.o se opět rozšiřuje, a to o další čtyři akvizice. V současné době provozuje jedenáct subjektů, z toho sedm přímo v Karlových Varech: Superior Spa hotel OLYMPIA, Boutique Spa Hotel AQUA MARINA, Superior Spa hotel MARTTEL, Wellness Resort RETRO RIVERSIDE, nově Golf & Spa Resort CIHELNY, Grandhotel Ambassador Národní dům a Exclusive Spa Hotel Wiener Werkstaetten ATLANTIC PALACE, v Praze pak Antique Hotel U KRÁLE KARLA a SUPERIOR HOTEL SAVIC a v Mariánských Lázních Spa Park Hotel VILLU SAVOY. Jedenáctým hotelovým subjektem, který se zařadí do sítě Axxos Hotels & Resorts je pěti hvězdičkový HOTEL PRESIDENT v Praze 1. Portál iLuxus.cz však v rámci karlovarského filmového festivalu zaujal nejvíce jeden. Tím je architektonický klenot v srdci Karlových Varů, Exclusive Spa Hotel Wiener Werkstaetten Atlantic Palace, o jehož existenci jsme již informovali. Dalším letošním projekt však by zkolaudován teprve před měsícem a tak si jej hosté mohou užívat až nyní . Hotel Atlantic Palace sídlí v historické budově. Disponuje ubytovací kapacitou 21 luxusních a stylových pokojů a apartmá s jedinečným výhledem na Divadelní náměstí a Starou louku. Všechny pokoje poskytují svým hostům perfektní servis pětihvězdičkového standardu. Pokoje jsou vybaveny světlým elegantním nábytkem, pracovním stolem, kabelovou televizí s LCD obrazovkou, telefonem, minibarem, trezorem, wi-fi připojení či elektronickými zámky. Součástí pokoje je prostorná koupelna se sprchou nebo vanou, bidetem, fénem a kvalitní kosmetikou. Svým hostům hotel nabízí prvotřídní restauraci v posledním patře budovy a nové luxusní wellness centrum s tradičními karlovarskými lázeňskými procedurami a wellness procedurami.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.