Sociální sítě
Nahoru

Snídaně s lanýžem

Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním počinem bylo, že začal shánět kvalitní tuzemské dodavatele, aby měl na přípravu svých pokrmů lokální sezónní suroviny.

Protože chuť surovin a jejich kombinace je velmi důležitá. Poté následovalo samotné vytváření grafických návrhů šéfkuchařem a jejich realizace na talíř. Vše musí mít tu správnou rovnováhu, protože oči jí také.

S novým menu v restauraci Deer současně startuje fantastické brunch menu, které se podává každý den od 7:00 do 15:00. Jde o formu Á la cart snídaní. „Máte v centru pracovní schůzku a chcete něco jiného než fast food? Pak rozhodně doporučuji naše brunch menu. Je opravdu výborné a osloví i náročnější klientelu. Má práce mě baví a jsem pyšný, že ji mohu dělat s láskou a v nejvyšší kvalitě pro širokou veřejnost,“ dodává šéfkuchař.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brunch menu vyniká především rozmanitostí vajec Benedikt, které jsou ve variantě s pečenou šunkou, nebo krevetami, marinovaným lososem, avokádem či právě černým lanýžem. Jak jinak začít den než s lahodným lanýžem nebo krevetami. Dále následuje vaječná omeleta, francouzská či anglická snídaně, snídaně Deer se zvěřinovou salsicciou nebo fresh fruit bowl. Skvělý výběr ve všech ohledech. Nejlepší snídaně zavánějící luxusem v centru prahy dostupná všem.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
  • The Artisan zve na Restaurant Week

    Pražská restaurace The Artisan se i letos zapojí do oblíbené gastronomické události Restaurant Week. Třetí ročník s podtitulem „Jídlo nezná hranic“...

    Marek Zelený27.2.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.