Sociální sítě
Nahoru

Zažijte Svatomartinské hody předků, zámecký symbol zimy

Chateau Mcely, jeden z nejlepších butikových hotelů ve střední Evropě, zbožňuje tradice a k nejoblíbenějším patří Svatomartinské hody. Na bývalém panství Thurn-Taxisů proběhnou od 8. do 14. listopadu, opět se očekávají oslavy, hodování, radovánky s přáteli a rodinou. Krásný zvyk předků, který je předzvěstí zimy, ve vás připomene speciální zámecké menu. iLuxus upozorňuje zejména na lahodně vonící křehká husí pečínka s bramborovým přesňákem, kedlubnovým zelím, mandlemi a redukcí ze Svatomartinského vína. Zámek leží půl hodiny jízdy autem z Prahy. Máte zájem o gurmánský zážitek? Napište, iLuxus vám zajistí místa a popíše cestu. Ubytujte se například v apartmá Legenda, které zámečtí majitelé speciálně designovali pro jejich blízkého přítele, herce Pierce Brosnana!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.