Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná voda S.Pellegrino Bulgari

Celosvětová společná tour značky minerální vody S.Pellegrino a Bulgari zamířila i do České republiky a přinesla s sebou limitovanou edici lahví S.Pellegrino, kterou nyní zdobí etiketa v designu Bulgari – kultovní šperk z úspěšné kolekce Bulgari Vintage z toku 1965. Limitované množství lahví 0,7 l S.Pellegrino sparkles with Bulgari bude v říjnu, listopadu a prosinci k dostání ve vybraných pražských restauracích za stejnou cenu jako klasické S.Pellegrino. Mezi „vyvolené“ bylo vybráno Aromi, restaurace Aldente, Allegro ve Four Seasons,  Da Emanuel, Kogo Slovanský dům, La Finestra a konečně restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental.

S.Pellegrino nadšeně spolupracuje se značkami, které sdílí stejné poslání, touhu po nejvyšší kvalitě, ikonickém designu, ale i reputaci na mezinárodní úrovni. Spojení S.Pellegrino a Bulgari tedy potvrzuje jejich společné hodnoty – kulturní dědictví, kvalitu, prestiž, glamour a nadčasovost. Právě skrze ně interpretují italský životní styl.

S.Pellegrino přezdívané také „šampaňské mezi minerálními vodami“ vyvěrá z termálního pramene na úpatí Dolomit, čnějícího nad řekou Brembo v Italských Alpách. Jméno San Pellegrino pramen převzal od mučedníka a křesťanského biskupa v roce 1250. Údajně zázračné účinky pramene si zde vyzkoušel i Leonardo da Vinci, který zde pobýval v roce 1509. V polovině 18. století byl pramen poprvé analyzován a k velkému úžasu bylo jeho složení téměř totožné s tím dnešním. O sto let později už zde stály léčebné lázně a na začátku století byla minerální voda distribuovaná do hlavních měst Evropy, ale i do Spojených států, Jižní Ameriky a dokonce i do Sydney. Od 70. let 20. století je S. Pellegrino vedoucí minerální vodou na italském trhu a dokonce první minerální vodou, která byla exportována do Francie.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.