Sociální sítě
Nahoru

OČI ZAHALENÉ DO PEREL

02_Eyewear_The 2015 Pearl collection ad campaign - pictures by Karl Lagerfeld_LD

Ostré slunce babího léta a začátku podzimu přímo vybízí k tomu schovat svůj pohled za skla brýlí. Pokud toužíte být výjimečná, vybírejte z letošní perlové kolekce od Chanelu.

26_EYEWEAR - THE 2015 PEARL COLLECTION - A71139X08223L0844_LD

Pearl eyewear collection vytvořená nikým jiným než samotnou legendou Karlem Lagerfeldem je snová, hravá, étericky lehká s výraznými snadno zapamatovatelnými detaily. Je zkrátka nezaměnitelná.

Tváří kampaně se stala mladinká americko-francouzská herečka a modelka Lily-Rose Depp, dcera velmi slavných rodičů – herce Johnnyho Deppa a zpěvačky Vanessy Paradise. Pro Lagerfelda je Lily symbolem rozpuku ženskosti a roztomilé až panenkovské sladkosti.  Blankytně modrá pozadí vizuálů mají budit dojem éterična podbarveného romantickým nádechem.

01_EYEWEAR - THE 2015 PEARL COLLECTION - A71132X02282S1419_LD

Perly odjakživa patřily k jedněm z nejoblíbenějších klenotů Gabrielle Chanel. Dnes hrají ústřední roli na zdobných obroučkách dioptrických i slunečních brýlí. Klenoty, které přisuzujeme spíše zralému věku ženy, jsou však zpracovány s moderní lehkostí a působí velmi mladistvě. To byl ostatně Lagerfeldův cíl.

24_EYEWEAR - THE 2015 PEARL COLLECTION - A71138X08223L2273_LD

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.