Sociální sítě
Nahoru

Vůně jako neviditelné tetování

web_vune cover

Spolupráce parfumérského domu Maison Guerlain a hollywoodské star Angeliny Jolie byla dlouhou dobu pečlivě střeženým tajemstvím. Co přesně stálo na počátku tvůrčího impulsu a následného propojení kreativních sil, jehož výsledkem je nový dámský parfém Mon Guerlain? Především láska k různým aspektům ženské síly a jemnosti… Krásnou Angelinu si „zamiloval“ přímo mistr parfumér Thierry Wasser a na základě její jedinečné povahy začal psát velkorysý vonný příběh.

web_MYGF17-138

Nová dámská vůně Mon Guerlain se tak zrodila především z prolínání emocí a intuice a je oslavou a ztělesněním dnešního ženství i kvality řemeslného umu parfuméra Guerlain. Nese v sobě veškerou intimitu, která je hmatatelná mezi ženou a jejím parfémem. Odvážná, smyslná vůně vznikla kompozicí čtyř vzácných surovin: smyslné vanilky Tahitensis, čisté levandule Carla, jasmínu Sambac a santalového dřeva. Kombinace těchto ingrediencí je plná protikladů, při prvním přičichnutí vás zaujme svou drzostí, aby rozvířené emoce hned vzápětí ztišila objetím plným mateřské lásky a něhy…

web_vune 3

Chcete-li na chviličku proniknout do tajemství nového parfému a zároveň si vychutnat atmosféru místa plného magického světla, přesuňte svou pozornost do Provence. Právě zde totiž roste jedna z klíčových ingrediencí nového parfému, levandule Carla a zároveň se tu odehrává příběh o stvoření parfému, jehož dějství můžete zhlédnout například v tomto videu. Milá zpráva na závěr? Za nás především to, že celý honorář za reklamní kampaň věnuje Angelina na charitativní účely.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.