Sociální sítě
Nahoru

Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už při první „kovidové“ vlně. Už v dubnu začala nabízet své degustační menu dodávané v ešusech, k čemuž se v současné době navrací. Unikátní přístup šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se samozřejmě nevytrácí ani nyní, a tak i nabízené chody zaujmou svou kreativitou.

„Šéfkuchař Oldřich Sahajdák připravil pro výdejní okénko jídla, která vám dá do ešusu, a když budete chtít, lidé z La Degustation je doručí až k vašim dveřím. Vy si je doma následně podle přiloženého návodu už jen hravě dokončíte v troubě,“ zní na sociálních sítích restaurace. Přičemž v nabídce je kultovní hovězí tataráček s chlebovými oplatky (200 g tataráku a 40 oplatek) za 400 Kč, dále bramborové oplatky s lanýžovou majonézou za 175 Kč, anebo pečená zelenina se slaným máslem, kterou je potřeba dopéct v troubě za 175 Kč.

Objednávky v La Degustation Bohême Bourgeoise přijímají každý den, a to i několik dní předem, od 12 do 19 hodin na telefonu 222 311 234. Jídlo si následně můžete vyzvednout v domluvený čas mezi 16 a 20 hodinou. Vratná záloha na ešus je 200 Kč, doprava po Praze stojí 300 Kč.

Více z rubriky Degustace

  • Mečoun a Ústřice v PRU58

    Gastronomická show v PRU58 se blíží. Již 16.4.2024 od 18:00 se restaurace promění v divadlo, kde na pódiu vystoupí v hlavní...

    Marek Zelený8.4.2024
  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023