Sociální sítě
Nahoru

Svatý Martin v La Rotonde

Svatý Martin přijíždí do La Rotonde od 8.11. až 14.11. 2021 a přináší s sebou 4 chodové menu, které si lze objednat i jednopoložkově. Obědy či večeře ve stylu husích hodů jsou pod taktovkou šéfkuchaře Lukáše Hlaváčka plné překvapivých spojení.

Menu začíná husí paštikou s fenyklovým salátem a bruschettou, která díky fenyklové chuti získává neuvěřitelný rozměr. Dalším chodem je husí kaldoun s vaječnými nudlemi. „Proč je to tak dobré? Tato otázka je o technologickém postupu, který je náročný, ale zaručuje neuvěřitelně plnou a podmanivou chuť,“ dodává šéfkuchař Lukáš Hlaváček. Následuje hlavní chod, a to samotná svatomartinská husa s červeným zelím a karlovarským knedlíkem. A jak se říká, není husa jako husa, tak ta z La Rotonde je tomu důkazem. Dokonalost na talíři. Celé menu zakončuje nápaditý švestkový závin s mákem a vanilkovou omáčkou.

Ochutnat svatomartinské delikatesy budou moci hosté přímo v restauraci La Rotonde, takeaway, ale i s doručením až ke dveřím.

Celé menu stojí 650 Kč a je zárukou vysoké kvality a podmanivé listopadové chuti, která dělá z pochmurného měsíce událost.

Více z rubriky Gastro