Sociální sítě
Nahoru

Valentýnský Dubliner pro zamilovaný pár

Valentýn naladěný na jemnou romantickou notu podtrhne vždy jemná irská whiskey Dubliner, stejně jako o poznání jemnější likér na bázi irské whiskey s příměsí medu. Slavná značka nabízí spojení jemnosti i vyzrálosti, kterou destilérie získává zráním v sudech po bourbonu. Ve svém aroma nabízí tóny jablek a v sametové chuti pocítíte sladkost medu s lehkým dotekem bílého pepře či karamelu. Dubliner odkazuje ke kořenům irské whiskey, proto se lahvuje do klasické lahve pro Iry známé jako craic.

Pokud chcete darovat specialitu v podobě likéru na bázi whisky, který potěší milovníky sladších chutí, sáhněte po Dubliner Irish Whiskey Liqueur. Hebký likér je vyroben ze tří ingrediencí – včelí plástve, karamelu a třikrát destilované irské whiskey.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.