Sociální sítě
Nahoru

Infiniti Red Bull a Sennheiser spolupracují

Firma Infiniti Red Bull, světoznámá ze závodů F1, se rozhodla využít zvukových kvalit, luxusních materiálů a efektního designu sluchátek Sennheiser Momentum pro vlastní propagaci. Pro potřeby této závodní stáje bylo vyrobeno několik tisíc sluchátek Momentum v barvách a s logem teamu Infinity Red Bull.

Sluchátka Momentum v teamových barvách jsou díky špičkovým akustickým schopnostem, luxusně měkounké přírodní kůži z britské tradiční koželužny a lehce retro designu mimořádně vděčným dárkem nejen pro V.I.P. osobnosti a novináře. Přivítá je jak hudební znalec pro jejich kvalitní zvuk, tak majitel mobilního telefonu neboť jeho kabel obsahuje ovladač a mikrofon pro nerušené telefonování. Jsou ideální jak pro profesionální práci, tak pro cestování, či chvíle odpočinku.

Nadšeni však budou i ti, kteří hledají efektní módní doplněk, neboť klasická ruční výroba je na dokonalém vzhledu těchto sluchátek znát. Team reprezentovaný závodnickými superhvězdami jako je Sebastian Vettel a Mark Webber si rozhodně ke své prezentaci a PR aktivitám zvolil dobře.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.