Sociální sítě
Nahoru

CERTINA oficiálním partnerem časomíry Barum Czech Rally Zlín

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín v minulých dnech uzavřeli dohodu o partnerské spolupráci se společností Design Trade s.r.o., která v České republice zastupuje renomovaného švýcarského výrobce hodinek Certina.

C001.647.17.057.00_PRZnačka Certina je na trhu hodinek známá a tradiční, její historie sahá až do roku 1888 a patří do koncernu Swatch Group, jednoho z největších výrobců hodinek na světě. Během let se Certina vyprofilovala zejména jako výrobce hodinek se zaměřením na sportovní styl i využití. Právě proto své marketingové aktivity spojuje s různými sportovními disciplínami, motosport nevyjímaje. Dlouhodobě je spojena se seriálem mistrovství světa v rally WRC, jako oficiální časomíra funguje také v okruhovém šampionátu ADAC GT Masters. Aktuálně Certina rozšiřuje své působení také směrem k Barum Czech Rally Zlín, která patří k předním soutěžím kontinentálního seriálu FIA ERC.

Na oficiálním webu soutěže www.czechrally.com tedy je aktuálně spuštěn odpočet do startu soutěže, velké hodiny Certina budou během rally umístěny také na startovní a cílové rampě v centru Zlína. Samotné hodinky Certina také budou odměnou pro tři nejlepší posádky v cíli letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín, další hodinky pak obdrží posádka, která se v divácké aréně se svým vozem postará o nejdelší skok. Zkrátka nepřijdou ani diváci, kteří se při závěrečném ceremoniálu v neděli 27. srpna 2017 mohou v centru Zlína těšit na hostesky a soutěže o věcné ceny. Zkrátka, Certina bude vidět!

Jsme velice rádi, že jsme mohli navázat spolupráci s takovou renomovanou značkou,“ říká ředitel Barum Czech Rally Zlín Miloslav Regner. „Certina dlouhodobě spolupracuje se seriálem WRC a v rally tedy není nováčkem, prostřednictvím Barum Czech Rally Zlín nyní navíc rozšiřuje své aktivity v České republice. Je to prémiová značka spojená s rally a je to ideální partner časomíry při soutěži, kde se rozhoduje o zlomcích vteřin. Český zástupce značky, společnost Design Trade s.r.o., navíc naší rally věnuje hodinky jako věcné ceny pro vítězné posádky. Za tuto skvělou podporu děkujeme!“

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.