Sociální sítě
Nahoru

Hublot představil limitovanou edici Classic Fusion „La Grande Odyssée 2017“

Ve francouzském městečku Megève proběhla 11. ledna dechberoucí show na ledě. Zazářil v ní dvojnásobný mistr světa v krasobruslení – Švýcar Stéphane Lambiel. Tento stříbrný olympijský vítěz z Turína 2006 je zároveň ambasadorem značky HUBLOT. Exhibice byla součástí velkolepé akce, na níž je švýcarská hodinářská firma oficiálním partnerem a také sponzorem časomíry. Jde o etapový závod psích spřežení La Grande Odyssée Savoie Mont Blanc, jež měl v malebném horském městě Megève svou čtvrtou zastávku.

Hublot_dogTato ojedinělá akce není obyčejným závodem psů a musherů, tedy psovodů. Jde o největší a nejnáročnější závod na evropském kontinentu, který probíhá v zimě, letos se konal  od 7. – 18. ledna. Startovalo 12 borců ze čtyř zemí světa se svým psím spřežením. Nutno dodat, že letošní 13. ročník vyhrál český závodník Jiří Vondrák, který už La Grande Odyssée (Velkou Odyseu) v Savojských alpách vyhrál se svými alaskány před čtyřmi lety.

Hublot AmbassadorHodinky, kterých bylo vyrobeno pouze 100 kusů, vzdávají holt tomuto náročnému závodu, jež se stal zároveň inspirací pro jejich vzhled. Modrý číselník v titanovém pouzdře evokuje kontrast mezi bílým panenským sněhem a modrou oblohou. Barva je zároveň odrazem věrného pohledu psa plemene aljašský husky, jehož oči jsou mnohdy modré jako mořská hlubina. Leštěný povrch pouzdra zas připomíná sluneční paprsky odrážející se na čerstvém prašanu. Střelka na pozici tři připomíná kompas, symbol dobrodružství.

Hodinky s chronografem mají prošívaný pásek v modré barvě a na dýnku logo závodu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.